Om tjänsten

Du kommer att, i samråd med VD, vara huvudansvarig för och sköta de flesta arbetsuppgifter som rör AML-området. Du behöver kunna stötta i bedömning av ärenden, men också stå för vidareutbildning av kollegorna. Uppföljning och kontroll inom området är en annan viktig uppgift. Därför behöver du vara kunnig och hålla dig uppdaterad inom aktuella penningtvättsregelverk. Du ska också delta i utvecklandet av bankens interna regelverk och behöver därför även känna till andra regelstyrda områden inom bank. Beroende på vem du är och dina tidigare erfarenheter kan även andra arbetsuppgifter vara aktuella.

Om dig

Hos oss är varje person en nyckelperson. Du kommer att jobba självständigt, men i nära samarbete med kollegorna i banken. Ordning och reda, struktur, effektivitet, nyfikenhet, lyhördhet och god samarbetsförmåga är personliga egenskaper som behövs för att trivas i denna roll. Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det givetvis meriterande, juridikstudier likaså.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi kan tänka oss såväl hel- som deltidsanställning. Frågor kring tjänsten besvaras av bankens VD Christina Hartzell, tel 0703-425561 eller via e-post .

Sista ansökningsdag är den 16 juni. Vi kommer att hantera ansökningar löpande, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Om Sparbanken Boken

Vi är en lokal sparbank med kontor i Hishult, Skånes Fagerhult och Örkelljunga. Banken firar i år 140 år! Vi är 15 anställda idag, och kommer med denna rekrytering att bli 16. Vårt verksamhetsområde är Laholms och Örkelljunga kommun. För oss är det personliga mötet lika viktigt som kundvänliga digitala lösningar. Att tillse att våra kunder har ett gott försäkringsskydd, ett buffertsparande, koll på sin framtida pension och en nära kontakt med sin rådgivare, är för oss självklart. Vi försöker också vara lyhörda för våra kunders önskemål samt ha en god omvärldsbevakning. Dessutom vill vi som jobbar här känna att det är roligt och inspirerande att komma hit varje dag! Vi ser bankvärldens möjligheter och utmaningar an med stor tillförsikt.

Varmt välkommen med din ansökan!